Log in

Hierbij verklaar ik het trouwseizoen voor geopend!
Laat de lente maar beginnen, ik ben klaar voor een prachtig trouwseizoen.
Gisteren kwam ik terug van een geweldige week in New York. Onze dochter Vera, die daar een heel leuke baan heeft bij het consulaat, was jarig. Leuk om een keer op haar verjaardag te kunnen zijn. We hebben het dan ook bijzonder uitgebreid gevierd.
Je zou zeggen dat ik bij deze trip voorlopig wel genoeg zou hebben van het vliegen. Niets is minder waar!
Inmiddels staan er zes trouwerijen op  Ibiza gepland en daarnaast ga ik nog vier keer naar diverse bijzondere plaatsen in Italie..Ik kan dan ook al gaan kwartetten met de e-tickets in mijn postvak.
Het is een eer en een genoegen dat ik zoveel buitenlandboekingen heb staan. Het hadden er nog meer kunnen zijn. Gelukkig heb ik een fijne collega bereid gevonden om er twee van me over te nemen.
Ik ben blij dat er zoveel bruidsparen zijn, die het mij  toevertrouwen om hun ceremonie te verzorgen op bijzondere locaties. Kastelen, stranden, agriturismo’s, resorts, villa’s…
Heerlijk om er weer veel mooie verhalen voor te mogen schrijven.
Op 20 maart trouw ik voor de Gemeente Zuidplas en op 21 maart voor Jaikwilria.nl. Twee lentehuwelijken in Nederland. In april mag ik weer naar van der Valk in Gilze Rijen en in mei  heb ik vier buitenland ceremonies in twee weken tijd. Heerlijk, zomaar even mogen vertoeven in een ander land, blije mensen om me heen, fijne contacten.
Lieve mensen…ik ga er voor!