Log in

Wat een prachtig trouwjaar was 2014. De mensen uit “mijn”gemeente Zuidplas weten mij steeds beter te vinden. De samenwerking met de collega’s van deze gemeente was weer heel plezierig. Met een warm gevoel denk ik terug aan het huwelijk in Het Land Van Belofte en aan het fijne huwelijk van M en S in de raadszaal, waarbij dochter Lynn de show stal, door heel gezellig vanaf de benedenverdieping een gesprekje te beginnen met nichtje Fay, die op het balkon zat. Het was een lang en mooi jaar. Iedere bruiloft waarbij ik het Ja-woord mocht vragen, ligt nog vers in mijn geheugen. En zonder ook maar iemand te kort te willen doen, noem ik hier de speciale bruiloft in Puglia met Jacqueline Veldkamp van PAUWeddings en Simone Jansen....de bruiloft van C en T!!
Wat een fijne samenwerking en wat een heerlijk gezelschap.
Ook de bruiloft van M en P in Malcesine was heel bijzonder....ik was er bruiloftsgast en ik mocht het JAwoord vragen. Hier had ik op het kasteel in Malcesine hulp van een echte bode van 8 jaar, Joey....
Veel nieuwe contacten heb ik opgedaan, veel mooie gesprekken mogen voeren en heel veel prachtige verhalen mogen verwoorden.
De bruiloften in Ter Leyen waren ook heel speciaal. De samenwerking met Pascal Immers was weer top, maar ook met Tanja Mathijsen en Karin du Mortier was het genieten.
Ik heb veel respect voor deze wedding planners, voor wie geen moeite te veel was.
De samenwerking met Linda en Edwin was ook heel bijzonder. Met elkaar mochten we op Ibiza mooie ceremonies neerzetten.
Veel fotografen zag ik aan het werk....diverse keren had ik Wim Stad bij een huwelijk, met zijn lieve vrouw Wilma. Heerlijk gelachen hebben we bij het huwelijk van R en D.....wat een feest!!
Edwin Verhoef op Ibiza, ook zo'n fijne fotograaf.
Kasteel Ter Leyen, ook zo'n prachtige plek en ook zo'n fijn samenwerkingsverband....
Nieuwe plannen en ontwikkelingen met Nienke vd Valk in Gilze-Rijen....hier heb ik ook al een boeking voor staan voor 2015.
Ik voel me rijk, dat ik bij zoveel moois aanwezig mocht zijn, en er, op mijn manier, een bijdrage aan mocht leveren.
Ik weet het, namen noemen is gevaarlijk. Het is ook slechts een greep uit de vele mooie momenten....al deze gebeurtenissen zijn kralen, in prachtige kleuren. Met elkaar maakten zij 2014 tot een mooie ketting....een ketting vol herinneringen.
Fijne collega's heb ik ook mogen ontmoeten...zo had ik een meer dan prachtige dag met Georgette K. Wekking en had ik fijn contact met Henny Kooijman....
Al deze mensen....en ook alle mensen die ik hier niet heb genoemd....BEDANKT...voor de mooie momenten!
Een Gezond, Liefdevol en Warm 2015.
Een nieuw jaar van Liefde en Verbinding!