Log in

Op maandagavond 12 mei vloog ik vanaf Rotterdam-The Hague Airport naar Ibiza voor een wel heel bijzondere opdracht. Ik was uitgenodigd door Linda Leclair van Twinkel Events om een herbevestigingsceremonie te verzorgen voor een echtpaar met een zoontje van een jaar. De ceremonie was een verrassing van de vrouw voor haar man. De contacten verliepen aanvankelijk via email en telefoon. Toen de man op zijn verjaardag werd verrast met de op handen zijnde herbevestiging was hij er heel erg blij mee. Toen kon ik dus ook contact leggen met de bruidegom. We hadden een levendige correspondentie via de mail en ook veel telefonisch contact. Van alle informatie die ik had gekregen, heb ik een passende speech geschreven. (Mooi mag ik van mezelf hier niet schrijven, want dat zou toch bar opschepperig klinken).

Op het eiland werd ik door Linda (de weddingplanner) en haar man Edwin (de fotograaf) van het vliegveld gehaald. De dinsdag namen zij mij mee in hun auto en lieten ze mij heel veel van het prachtige Ibiza zien. We begonnen met een bezoek aan De Alte Stad en we hebben ook heel veel strandjes en locaties bekeken. Voor mij was het erg leuk om te zien op welke dingen een fotograaf en een weddingplanner zo al letten, bij het uitkiezen van een mooie locatie.

Aan het eind van die dinsdag gingen we naar het bruidspaar en hun lieve zoontje. We bespraken met elkaar het programma voor de volgende dag.

Daarna heerlijk uit eten geweest en moe maar voldaan ons bed in gekropen. Het was een perfecte dag!

Op woensdag de ceremonie. Weddingplanner, fotograaf en ik werden door het bruidspaar op een heerlijke lunch getrakteerd...we hebben met elkaar de locatie versierd, bruid en bruidegom en hun zoontje kleedden zich om en ik trok mijn toga aan.

De muziek werd gestart...en toen begon de ceremonie. Het was fijn, heel intiem en heerlijk "onder ons"..

Na afloop gingen we aan de champagne en hebben we in een ontspannen sfeer nog wat nagepraat...

In de avond zagen we bruid, bruidegom en hun zoontje weer aan het strand, waar Edwin nog een prachtige fotoreportage heeft geschoten. Linda heeft gefilmd en deze multi functioneel inzetbare trouwambtenaar heeft ondertussen het zoontje heen en weer gereden in zijn wandelwagen.

We hadden een prachtige dag en waren die avond alle drie best moe van alle indrukken en emoties.

Na een goede nachtrust zijn we de andere ochtend vroeg opgestaan...ik ging weer naar huis en werd door Linda en Edwin naar het vliegveld gebracht...ze zwaaiden me uit toen ik door de douane ging! Ze moesten tenslotte toch wel zeker weten dat ik echt weg was;-)

Na deze prachtige ervaring ging deze vliegende Babs met een blij gevoel weer op huis aan. Opgehaald door mijn lieve man gingen we meteen langs bij onze kersverse kleinzoon Max, die geboren is op moederdag en die ik die avond nog maar heel even had kunnen bewonderen.

Wat was het fijn om Max weer te zien en wat ben ik een blij en tevreden mens. Veel dank en bewondering en respect voor Linda en Edwin van Twinkel Events. Wat een harde werkers; wat een fijne sfeer wisten zij neer te zetten..ik heb er van genoten!

En wat ook nog leuk is om hier te vermelden...op 11 juni 2014 mag ik weer....

Wordt vervolgd!