Log in

bruidspaarToen in maart 2020 Nederland in een lock down ging, verdwenen hiermee een flink aantal huwelijken die ik in Italie zou doen uit mijn agenda. Dat Kees en ik eind juni toch op vakantie konden naar Italie, was een regelrechte meevaller. Het huwelijk, dat ik ook in mijn vakantie in Le Marche zou doen, is echter verschoven naar 2021.
Twee huwelijken stonden er nog wel, een op 27 september en een op 2 oktober. En wat een heerlijkheid, deze huwelijken gingen wel door.
Op 26 september vertrok ik samen met Pascal Immers van Bruiloft in Italie en met Beau Rodewijk en Richard Holleman (het videoteam met drone) naar de prachtige trouwlocatie in Le Marche.
Zaterdagavond begonnen we met een pizza avond en op zondag was de ceremonie. Het was een multi culti huwelijk en dat was ontzettend leuk. Er waren typisch Nederlandse elementen, zoals bijvoorbeeld de bruidstaart en de bubbles, altijd leuk en lekker en er waren ook Marokkaanse elementen, zoals bijvoorbeeld de Marokkaanse band, die in het diepste geheim geregeld was door vriendinnen van de bruid. Wat een verrassing voor het bruidspaar, dat zij op de feestavond dachten ingehaald te worden met een door hen gekozen muzieknummer, dat ineens werd overstemd door de Marokkaanse band in prachtige kleding. Het was zo mooi om dit mee te mogen maken.
Ook de ceremonie ging goed. Er werd gelachen, hier en daar gehuild, de kinderen hadden met mij en de zus en de moeder van de bruid als partner in crime, een mooie foto voor hun ouders, die ze tijdens de ceremonie mochten overhandigen. Er waren kinderaktes en alle vier de kinderen hebben met de hamers geslagen, het was fijn om dit te mogen doen.
Op maandag hebben wij, als crew, nog even nagenoten van het Italiaanse zonnetje, voor we weer terug vlogen naar Nederland.
Altijd fijn om weer thuis te komen, met een koffer vol verhalen en mooie momenten.
Dankjewel Bruiloft in Italie, dat ik weer de ceremoniespreker mocht zijn. En Beau en Richard, ook jullie bedankt voor de gezelligheid en het lachen.
Het stukje over de bruiloft in Italie van begin oktober komt volgende week hier bij te staan…niet alles tegelijk.
Willen jullie ook trouwen in Italie? Neem gerust contact op met Pascal Immers van Bruiloft in Italie. Met haar ervaring en ons fijne team maken wij er graag een onvergetelijk feest van. Een feest waarbij de liefde bruist, waarbij jullie ja zeggen met heel je hart en waaraan jullie de gouden herinneringen nog jaren mogen koesteren, een liefdesleven lang!

vuurwerk
Vuurwerk ter afsluiting

You have no rights to post comments