Log in

Waar zal ik eens beginnen? Ik zit nog na te hyperen van al het leuks dat ik dit weekend mocht beleven. Mijn eerste zin is dan ook: Alles is Liefde!
Vannacht om een uur of twee werd ik door de Weddingplanner van Bruiloft in Italie afgezet bij mijn huis. We waren op vrijdag 27 september vertrokken naar een prachtige trouwlocatie, om alvast te bekijken met het oog op komende bruiloften in 2020.
Zaterdag vertrokken we naar Fossombrone, naar Le Stonghe.
Hier zouden R en L op zondag 29 september elkaar het JAwoord geven en ik, gelukkige Ria, was de trouwambtenaar. Het was een prachtige locatie en de zeer gastvrije gastvrouw Thea ontving ons. Samen met de weddingplanner van Bruiloft in Italiëen de mensen van Le Stonghe hebben we een drukke zaterdag gehad om een en ander voor te bereiden voor een warm welkom. Het was schitterend weer...ongeveer 27 graden. Er werd licht opgehangen, geluid werd geleverd en er waren nog allerlei andere dingen te doen, zoals cadeautjes en goodiebags en drinken neerzetten in de kamers van de gasten. De gasten verbleven in prachtige huisjes...We waren amper klaar met alles...het was tegen achten en toen kwam de bus met bruidspaar en gasten aan. Even opknappen, kamer bekijken en een pizza party die doorging tot in de kleine uurtjes, met dat prachtige lichtgordijn aan.

Lichtgordijn
Met de weddingplanner en de fotograaf sliep ik in een naburige B & B en op zondag waren we al weer om 9:15 ter plekke bij Le Stonghe, waar iedereen aan het ontbijt zat. Met het bruidspaar er bij waren dat 55 mensen. Na het ontbijt viel er van alles te doen en ook ik heb mijn handen laten wapperen, want ik ben niet een trouwambtenaar die alleen de speech doet en verder niets; ik vind het heerlijk om me nuttig te maken, dat houdt me jong. Ook maakte ik nog even verder kennis met familie en getuigen en dat voelde al meteen heel fijn.
Rond twaalf uur de ceremonie; de ruimte was prachtig versierd door Thea en wat voelde ik me als een kind zo blij, dat ik deze ceremonie mocht doen. Het bruidspaar had mij zo veel moois toevertrouwd. Ik was ook best zenuwachtig, maar achteraf hoorde ik dat niemand daar ook maar iets van gemerkt had. Het was gezonde spanning....maar als er zoveel moois is om te mogen vertellen, dan wil ik het ook goed doen. In alle bescheidenheid mag ik zeggen dat het bruidspaar en hun gasten zeer tevreden waren en dat gaf mij vleugels.
In de middag, na de heerlijke lunch, heb ik een spel gepresenteerd...een soort : Over de Streep en wat was dat ontwapenend mooi en bijzonder. Zo veel gedeelde herinneringen kwamen er langs...het bevestigde voor mij nog meer hoe bijzonder dit bruidspaar in het leven staat. De bruid is iemand die zo lief en zorgzaam is voor anderen...ongelooflijk, wat een mensen mens.
In de avond was er een diner en na het diner een sterretjeshaag, cakemapping en vuurwerk en we zijn (ja...ik ook) heerlijk los gegaan op de dansvloer.
Iedere bruiloft is mooi en bijzonder en ik ga ook zeker geen appels met peren vergelijken. Deze bruiloft had heel veel moois, heel veel liefde, het was "vuurwerk in de liefde" en ik ben blij en bijzonder dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen van L en R. Dat maakt mij klein....en...ik weet nu ook zeker dat ik echt nog even door blijf gaan, samen met Bruiloft in Italie, om mooie ceremonies te blijven verzorgen...want o, wat hebben we het fijn gehad. gelachen met @CarolaPaasFotografie, @Wrapvideoproductie, @BettyDJ en de mensen van het vuurwerk en de cake mapping...we waren een bijzondere crew en ik zeg uit de grond van mijn hart: Dankjewel iedereen!!

You have no rights to post comments