Log in

 Masseria SusafaOp mijn verjaardag, op 4 juni 2017, mocht ik de ceremonie verzorgen van Bram en Simone op Masseria Susafa op Sicilië.
Al in december 2016 ben ik bij hen thuis geweest om kennis te maken. We hadden een leuke klik en toen ik weer naar huis ging, wist ik al, dat ik hun ceremonie op Sicilië mocht verzorgen.
Bram en Simone hebben samen heel veel voorbereid en natuurlijk hebben we zeer regelmatig contact gehad om de ceremoniewensen van het bruidspaar zo mooi mogelijk gestalte te kunnen geven.
Bram en Simone zouden vrijwel alles zelf regelen. Ze wilden graag live muziek en via navraag bij mij kon ik hen (via Jacqueline Veldkamp van PauWeddings) doorverwijzen naar weddingplanner Marica.
Doordat ik op zaterdagmiddag 3 juni een bruiloft had in Noordwijkerhout, kwamen Kees (mijn man) en ik pas tegen twee uur in de nacht aan op de prachtige trouwlocatie. Dat het er zo prachtig was, kwam de andere ochtend dan ook als een complete verrassing. Want hoewel ik heel vaak afreis naar Italië, voor trouwceremonies, was ik nog nooit eerder op Sicilië geweest. Wat een prachtig eiland.
Op de vierde juni, de dag van de ceremonie, ging alles heel relaxt. De bruid werd prachtig opgemaakt en aangekleed en de bruidegom had alvast een kleine fotoshoot met de fotograaf Er waren tien kinderen en ruim twintig volwassenen en van te voren heb ik met heel veel gasten al verder kennis kunnen maken. Nog even de ceremonie doorgesproken met weddingplanner Marica en rond half twaalf begon de ceremonie. Het was prachtig weer, de gaten zaten op strobalen, het bruidspaar zat schuin tegenover de gasten en ik stond schuin tegenover de gasten en het bruidspaar. Het was een warme ceremonie, prachtig weer, lieve woorden die ik over mocht brengen namens familie en vrienden en er waren mooie eigengemaakte schilderijtjes van Julian en Pepijn, de lieve zoontjes van Bram en Simone.
De ceremoniemeester heeft aan het eind van de ceremonie prachtig gesproken en liet alle gasten nog even Lang zal ze leven zingen voor mij.

Wat een heerlijke dag, wat een fijne ceremonie en wat was het fijn dat Kees en ik aansluitend nog enkele dagen konden doorbrengen op dat prachtige eiland.
Het leven van een vliegende babs is zo gek nog niet. Nu weer even druk met Nederland en België, in september vlieg ik naar Schotland. Wordt vervolgd.

Bram-en-Simone